zaterdag 3 augustus 2019

DAG 2 VERVOLG

Hey hallo jochei, dag 2 is weeral voorbij! Het is hier zonder jullie een beetje saai maar we houden ons taai! Slaapwel, wij gaan nu dromen dat jullie heel snel mogen komen! 

Speelclubs:
Liefste lezers,
Vandaag trokken we richting de Prehistorie.
Daar behaalden we heel veel glorie.
We versloegen zelfs de leiding in een spel.
Ja, echt. Hier amuseren we ons wel.

De Rakwi's kregen deze voormiddag groene vingers en ploeterde in de etensresten tijdens de vettige spelen. Na een frisse douche genoten ze van een welverdiende relaxatieavond met een vers (en zelf) gemaakte Ice-Tea.

We hebben vandaag het kampthema bekent gemaakt. We doorgaan de levensloop van jong naar oud. Vandaag zaten ze in de fase van de zwangerschap. Niet te onderschatten ze!
Nu lekker in ons bedje, uitrusten voor de volgende dag. Wanneer ze in de volgende fase van hun leven terecht komen.
tito kusjes

De aské's kwamen vandaag aan op Couleur Café, om dat te ontdekken deden we een heuse escape room. Met wat logisch redeneren kregen we zo een toegangsticket naar een nieuwe kampdag. Na het lekkere middageten sjorden we een supercoole sjotterbak. De handige harry's van onze groep konden zich helemaal uitleven met een geweldig resultaat. Na een uitputtende festivaldag sloten we geheel in thema af met een muntthee'tje en een voetbadje en kropen we moe maar voldaan in ons bedje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten