woensdag 7 augustus 2019

Dag 6 vervolg


Doe je gordel goed vast en controleer even bij je buur want onze Sloepies gaan op pretparkenavontuur! Elke dag 'bezoeken' we een ander pretpark en spelen we spelletjes in dat thema! We zijn gisteren gestart in de Efteling en hebben de heks van Hans en Grietje verslagen! Vandaag zijn we op daguitstap geweest en hebben we gespeeld in de grote speeltuin en gezwommen in de vijver. In de avond bezochten we Bobbejaanland nog voor een leuk avondspel! Ra ra ra welk pretpark we morgen gaan bezoeken....

De speelclubs hadden vandaag een geluk bij eeen ongeluk,
Hun teletijdmachine was vandaag stuk!
zodat de kampplaats niet zou vervelen,
Zijn wij in een mega grote speeltuin gaan spelen.
In de namiddag zwommen we in een klein meer,
De speelclubs amuseren zich keer op keer!
Morgen vliegen we weer weg,
hopelijk hebben we weer geen teletijdmachine-pech

Na een dagje survivallen was het tijd om ook als echte avonturiers de nacht in te gaan                        we haalden onze bedjes uit onze  tent en plaatste ze onder de vlag. Deze morgen werden we wakker en geloof het of niet: ze waren nog altijd even vrolijk!
klaar voor onze daguitstap dus! korte samenvatting: goed geravot, goed gezwommen, goed gestapt. We genieten vollenbak van onze dagen samen op kamp!!!

De Tito's hebben een chille 2-daagse gehad.
We gingen naar een camping waar we konden zwemmen en ravotten.
Ze hielden ook wel van sjotten.
Haren kleuren was ook echt een feest.
Snoep eten kunnen ze als een beest.
Nu is onze 2-daagse gedaan.
Wat zorgt voor een traan.
Tito kusjes

De aské's gingen op 2daagse naar Antwerpen, lekker chill! We vonden supersnel een slaapplaats en konden dus nog tijd vinden voor een stadsspel aan het MAS! Daarna lieten we ons helemaal gaan in Da Giovanni met een heerlijke pizza, wat een feest! Na nog iets te drinken gingen we moe maar voldaan slapen! De volgende dag gingen we zwemmen in Lier en keerden we terug naar onze vertrouwde kampplek waar een lekkere barbecue op ons stond te wachten, bangelijk hier!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten